Over ons

Trifier in het kort

Trifier is een advies- en trainingsbureau voor zorg en welzijn. We ondersteunen u door middel van training, advies en onderzoek op het gebied van communicatie, samenwerking en veiligheid. We dragen graag bij aan de trots van professionals, en dat kan door inzichten, kennis en tools aan te reiken die hen in staat stelt optimale zorg te leveren. Zorg zoals ze ook hun naasten zouden willen bieden.

We werken landelijk en internationaal voor grote en kleine instellingen in de geestelijke gezondheidszorg, jeugdzorg, verstandelijk gehandicaptenzorg, ouderenzorg en algemene ziekenhuizen. Trifier B.V. is onderdeel van Trifier Group of Companies (TGC) en is gericht op Nederland en België.

Hoe wij dit doen?

We richten ons op preventie, vroegsignalering en alternatieve handelingsmethoden bij complexe communicatie, dus begeleiden in situaties waar het erg moeilijk is. We bieden praktische trainingen voor professionals en teams, doen onderzoek en adviseren zowel op strategisch niveau als op het gebied van veiligheidsbeleid. We laten uw medewerkers groeien zodat ze zorg bieden volgens de laatste inzichten. Én kunnen werken in een veilige en inspirerende omgeving.

Trifier begeleidt bij:

  • Individuele ontwikkeling
  • Teamontwikkeling
  • Organisatieontwikkeling

Praktijkervaring

Onze expertise bestaat uit de unieke combinatie van praktijkervaring in de zorg, wetenschappelijke kennis, eigen onderzoeksmethoden en didactisch onderbouwde leermethoden. Onze trainers, adviseurs en acteurs komen zelf uit de zorgpraktijk en kennen het zorgveld daardoor als geen ander. We werken met eigen ontwikkelde, wetenschappelijke en in de praktijk bewezen leer- en ontwikkelmodellen. De basis van onze werkwijze is de Human Right Approach, waarbij de veiligheid en rechten van zowel cliënten als professionals centraal staan.

Samenwerking en kennisdeling

Door de combinatie van ervaring en kennis uit de praktijk, onderzoek en samenwerking met diverse kennispartners en zorginstellingen in binnen- en buitenland, zorgen we voor altijd up-to-date ontwikkeltrajecten die aansluiten bij actuele thema’s en wetgevingen.

We werken landelijk en internationaal voor grote en kleine instellingen in de geestelijke gezondheidszorg, jeugdzorg, gehandicaptenzorg, ouderenzorg en algemene ziekenhuizen. Daarnaast participeren en adviseren we nationaal en internationaal in diverse zorg- en overheidsgerelateerde netwerken. Ook werken we samen met onder andere Radboud Universiteit, Tilburg University (Tranzo), Erasmus Universiteit en De Haagse Hogeschool.

Referenties

Wat zeggen onze klanten?

“Onder begeleiding van Trifier hebben we aandachtsfunctionarissen getraind om het thema veiligheid actief te houden en te borgen”

ETZ Ziekenhuis

“Onze medewerkers groeien in hun zelfvertrouwen en hun professionele handelingsbekwaamheid”

Victas (Jellinek)
Interesse in onze diensten? Bekijk ons trainingsaanbod!
Laatste nieuws

HIC-ontwikkeling in de GGZ; een hype of een echte verandering?

Invloed van alcohol, drugs en psychiatrie op de Spoedeisende Hulp

Meebewegen: intelligentste aanpak voor de-escalatie

Omgaan met onbegrepen gedrag