Agressie bij dementerende ouderen

Hoe ga je om met agressie bij ouderen die dementerende zijn?

We merken als Trifier dat dit steeds vaker gebeurt in de zorg. Ouderen met dementie die zich niet voelen begrepen en daarom agressief worden. Als zorginstelling moeten u en uw medewerkers hiermee goed kunnen omgaan. In de praktijk horen we helaas maar al te vaak dat zorgverleners hierop onvoorbereid zijn. Wij als specialist op het gebied van agressie bij dementerende ouderen in de zorg, bereiden u en uw medewerkers voor op dergelijke situaties. 

Met de trainingen van Trifier bent u beter voorbereid op agressie bij dementerende ouderen

Om de knelpunten/problemen in een situatie precies in kaart te kunnen brengen, doen we eerst uitgebreid onderzoek. Wanneer we een onderzoek zijn gestart en hebben uitgevoerd, analyseren we de resultaten van dit onderzoek. Door middel van wetenschappelijk onderzoek en methoden uit de praktijk, waarvan we weten dat ze echt werken, kunnen we kijken naar een concrete oplossing die past bij het probleem. Dankzij onze effectieve werkwijze kunnen we verschillende trainingen en opleidingen aanbieden om u te helpen en ondersteunen met agressie bij dementerende ouderen.

Wilt u meer informatie over agressie bij dementerende ouderen of advies voor uw zorginstelling?

Trifier wilt u en uw zorginstelling graag helpen met dit veel voorkomende probleem. Met onze praktijkgerichte trainingen zorgen we dat u en uw medewerkers beter zijn voorbereid op agressie bij dementerende ouderen. In een persoonlijk gesprek met een van onze specialisten kunnen we een advies op maat geven en uw verdere vragen behandelen. Dit kan via het e-mail adres info@trifier.nl of telefonisch. Wij zijn in Nederland telefonisch bereikbaar op +31(0) 161 231118 en in België via +32 3369 9063.

Contact opnemen