Agressief gedrag bij dementie

Hoe u het beste om kunt gaan met agressief gedrag bij patiënten die dementie hebben

Als zorgprofessional komt u vaak in aanraking met patiënten die agressief gedrag kunnen vertonen. Dit agressieve gedrag komt dan ook vaak voor bij patiënten met bijvoorbeeld een aandoening zoals dementie. Bij Trifier zijn we gespecialiseerd in agressie preventie in de zorg. Met onze uitgebreide opleidingen en trainingen zorgen we ervoor dat u, uw zorginstelling en uw zorgteam zijn voorbereid op situaties met agressief gedrag bij dementie.

Met de trainingen van Trifier kunt u omgaan met agressief gedrag bij dementie

Wij als Trifier bieden verschillende trainingen en opleidingen aan voor het handelen bij agressief gedrag bij dementie. Om te kijken waar het probleem ontstaat in uw zorginstelling of bij uw zorgteam, onderzoeken we eerst de kern van het probleem. Zo brengen we het probleem in kaart door middel van een grondige analyse. Door middel van wetenschappelijk onderzoek en methodes die daadwerkelijk uitgevoerd zijn in de praktijk, kunnen we een advies en concreet plan op maat aanbieden om de situatie te verbeteren. Zo kunnen uw zorginstelling en uw team van zorgprofessionals veilig en voorbereid hun werk doen.

Het vroeg signaleren van gedrag agressief gedrag bij dementie

Door signalen van agressief gedrag al vroeg te herkennen, kunnen conflicten en escalaties voorkomen worden door onze werkwijze. We bieden bij Trifier verschillende trainingen aan die daarbij kunnen helpen.

Meer informatie over agressief gedrag bij dementie?

Wilt u meer informatie over agressief gedrag bij dementie of heeft u andere vragen over de trainingen en opleidingen van Trifier? In een persoonlijk gesprek met een van onze specialisten kunnen we een advies op maat geven en uw verdere vragen behandelen. Wij zijn in Nederland telefonisch bereikbaar op +31(0) 161 231118 en in België via +32 3369 9063. Liever mailen? Dat kan ook, stuur uw bericht naar info@trifier.nl.

Contact opnemen