Contactformulier
Trifier vorming en begeleiding in de social-profit

Veilige zorg is goede zorg

Trifier draagt bij aan: · Preventie van agressie en grensoverschrijdend gedrag · De-escalerend werken · Veiligheidsgevoel · Kwaliteit van zorg

Wat doet Trifier?

Trifier is een vormings- en adviesbureau voor zorg en welzijn. We ondersteunen u door middel van vorming, begeleiding en onderzoek bij preventie van en het cliënt/patiëntvriendelijk omgaan met agressie en grensoverschrijdend gedrag. We werken in België en Nederland voor grote en kleine instellingen in de Social Profit.

Op het gebied van vorming en begeleiding werken we onder andere samen met ICOBA (Iedereen COmpetent in het Beheersen van Agressie) en VIVO (Vlaams Instituut voor Opleiding en Vorming).

Zorg in veiligheid en vrijheid

Bij veilige en vrije zorg zijn vroegsignalering, preventie en op de juiste manier de-escaleren essentieel. Trifier biedt concrete handvatten, begeleiding en cliënt/patiëntvriendelijke methodieken bij het voorkomen van en omgaan met onveilige situaties en escalerend gedrag. Bijvoorbeeld bij grensoverschrijdend of onbegrepen gedrag, conflictsituaties of agressie. Onze vormingstrajecten bieden onder andere een innovatieve verdieping op en alternatieven voor PTV en MARS technieken.

De begeleiding van Trifier richt zich daarnaast op bewustwording rondom de eigen houdingscommunicatie, (multidisciplinaire) samenwerking en integrale beleidsontwikkeling. De verbinding tussen cliënt, zorgprofessional en organisatie staat bij ons centraal.

Trifier draagt bij aan:

  • Een veilige en plezierige werk- en zorgomgeving
  • De trots van medewerkers
  • Cliënttevredenheid
  • Kwaliteit van zorg en begeleiding
Trifier draagt bij aan:

Bekijk ons vormingsaanbod!

Ontwikkeling van professionals, teams en organisatie

Relevant
Vorming en Begeleiding

Vorming en Begeleiding

Waarin wil jij je ontwikkelen?
Lees meer
Teamontwikkeling

Teamontwikkeling

Samenwerken in een intensieve zorgomgeving
Lees meer
Organisatieontwikkeling

Organisatieontwikkeling

Veiligheidsvraagstukken in zorginstellingen
Lees meer
Referenties

Wat zeggen onze klanten?

“Na de intensieve begeleiding van Trifier is er een meer open communicatie ontstaan. Het team is alerter op signalen en is beter geworden in het stellen van grenzen”

Borgerstein, St.Katelijne-Waver (B)

“Workshop Veilig op Huisbezoek: met de aangereikte methoden en instrumenten van Trifier merken we dat het team meer grip heeft en zich zekerder voelt.”

Familiehulp Turnhout (B)