Cliënten met psychiatrische ziektebeeld

Cliënten met psychiatrische ziektebeeld

Wanneer u werkzaam bent in de zorg, welzijn of in het speciaal onderwijs heeft u vast wel is te maken gehad met cliënten met een psychiatrisch ziektebeeld. Hoe kunt u het beste met deze cliënten omgaan om bijvoorbeeld agressie te voorkomen?  En mocht er sprake zijn van agressie, hoe lost u dit het best op? Bij Trifier bieden we een tal van trainingen en opleidingen om u het best voor te bereiden op deze situaties.

Onze trainingen en opleidingen voor cliënten met psychiatrische ziektebeeld

Bij Trifier worden er verschillende trainingen en opleidingen aangeboden voor cliënten met een psychiatrisch ziektebeeld. Binnen elke opleiding en training bij Trifier wordt er gericht op:

  • Het inspelen op mogelijk escalerende situaties
  • Het samenwerken en communiceren met collega’s en de cliënt
  • Veiligheid en veiligheidsgevoel vergroten
  • Zelfvertrouwen vergroten

Daarnaast wordt er binnen onze trainingen en opleidingen voor cliënten met een psychiatrische stoornis altijd gebruik gemaakt van nagespeelde situaties die levensecht zijn, maar wel in een veilige omgeving worden afgespeeld.

De trainingen en opleidingen die betrekking hebben op cliënten met een psychiatrisch ziektebeeld worden vaak binnen de organisatie zelf gegeven. Ook als individu heeft u de mogelijkheid om deel te nemen aan een training of opleiding. Neem contact op om de mogelijkheden met ons te bespreken.

Cliënten met psychiatrische ziektebeeld; Onze referenties

Bij Trifier werken we in heel Nederland en België samen met grote en kleinere organisaties. We geven les aan professionals in de gezondheidszorg, welzijnssector en in het speciaal onderwijs. Benieuwd wat voorgaande klanten over ons te zeggen hadden? Bekijk onze referentiepagina dan eens!

Neem contact met ons op!

Heeft u vragen over onze trainingen en opleidingen die betrekking hebben op cliënten met psychiatrische ziektebeeld? U kunt altijd contact met ons opnemen door een bericht te sturen door het onderstaande formulier in te vullen of door te bellen. U kunt ons in Nederland bereiken op +31(0) 161 231118. In Belgie zijn we te bereiken op +32 3369 9063.

Contact opnemen