Gratis coaching voor teams onder hoge druk

Trifier helpt met gratis flitsgesprekken

Werken in de zorg gaat vaak gepaard met een hoge werkdruk. Met de komst van de corona-crisis is dit er zeker niet minder op geworden. Hierdoor kan het lastig zijn om goed en prettig te blijven werken. Trifier helpt daarom graag een handje. We bieden tijdelijk gratis coaching gesprekken aan voor individuen of teams in de zorg!

Hulp bij vraagstukken van zorg- en hulpverleners

Teams in de zorg of het (speciaal)onderwijs moeten hard werken en komen vaak ook in aanraking met probleemgedrag bij cliënten. Hier kun je veel vragen over hebben, zoals:

  • Hoe kun je efficiënt samenwerken in een (zelfsturend) team?
  • Hoe kun je omgaan met agressie?
  • Hoe kan een hoge werkdruk verlaagd worden?
  • Hoe kan ons team professioneel communiceren in de zorg?


Staat jouw team in de zorg onder een hoge werkdruk en heb je te maken met grensoverschrijdend gedrag van cliënten? Dan willen wij je helpen!

Flitsgesprek: gratis intervisie of coaching van 20-30 min

Van emotie naar handvatten om te handelen, in een half uur: een flitsgesprek! Een zeer compacte wijze van werken om in tijden van hoge druk en crisis individuele hulpverlener of een team kort te ondersteunen bij vraagstukken rondom bijvoorbeeld grensoverschrijdend gedrag van cliënten. Een gratis aanbod om zorg- en hulpverleners ten tijden van de corona-crisis te ondersteunen.
Een flitsgesprek kan ingezet worden voor intervisie of coaching en duurt max. 20 á 30 minuten.

Flitsgesprek: gratis intervisie of coaching van 20-30 min

Voor wie zijn de flitsgesprekken?

Zowel medewerkers in de sector Zorg en Welzijn als het (Speciaal)Onderwijs kunnen nu dringende hebben. De experts van Trifier kunnen met de verantwoordelijke of leidinggevende individueel een gesprek houden, maar ook in een gezamenlijke teamsessie met de medewerkers. Zo kunnen we professionals met een HR opleiding, leidinggevende of uitvoerende functie allemaal helpen met een helder advies of een concrete strategie.

Referentie

Eerder maakte Elke den Besten gebruik van het Flitsgesprek. Als portefeuille houder en interne trainer bij GGZ Westelijk Noord-Brabant was Elke zeer te spreken over de dienst: 

“Graag wil ik laten weten dat onze forensische afdeling enorm positief & enthousiast is over het Flitsgesprek. Zij hebben echt gestoeid met deze moeilijke casus en hebben nu veel zin de uitwerking. Positief! Dank jullie wel! Jullie zijn Toppers!"

 

Wij willen jullie helpen

We hopen oprecht dat er massaal gebruik gemaakt zal worden van ons aanbod. Wij staan als team klaar om je nu in deze tijd kosteloos te helpen. Het is onze manier om een bijdrage te leveren aan deze moeilijke tijd. Omdat wij ook ooit als professionals in de Zorg begonnen zijn. En heel goed weten, voelen, wat jullie nu doormaken. En dat raakt ons!

Wij willen jullie helpen

Wil jij gratis advies in een coaching of intervisie sessie?

Vul dan gemakkelijk ons intakeformulier in met het antwoord op de drie onderstaande vragen. Wij komen dan zeer spoedig bij je terug om het gesprek in te plannen! Het Flitsgesprek vindt plaats via internet, met beeld en geluid (Skype, Zoom of WhatsApp/Facetime videobellen).

  1. Wat is op dit moment de grootste bottleneck in je organisatie? (waar loop je tegen aan)?
  2. Welke trajecten zijn al doorlopen m.b.t. de hulpvraag? Wat heeft dat opgeleverd en wat mist nu nog?
  3. Het Flitsgesprek duurt max. 20 a 30 minuten. Welke dag en tijdstip heeft jouw voorkeur?

LET OP: Alleen volledig intakes worden in behandeling genomen en komen in aanmerking voor een online Flitsgesprek. Nadat we je intake hebben ontvangen, plannen we het gesprek in.

Intakeformulier Flitsgesprek