Tip 1/7: Protocollen en procedures rondom agressie op de Spoedeisende Hulp

In deze reeks van tips, reiken wij u handvatten aan waarmee zorgteams niet alleen veilig, maar ook effectief om kunnen gaan met agressie op de Spoedeisende Hulp. Benieuwd naar het complete overzicht aan tips? Raadpleeg dan onze "tips omgaan met agressie" pagina.

 

Tip 1: Protocollen en procedures

Het is essentieel om duidelijke protocollen en procedures op te stellen rondom agressie, zoals er bij somatische crises er beslisbomen en protocollen voor medische interventies zijn. In de praktijk merken wij echter dat protocollen uitblijven indien agressief gedrag een knelpunt vormt. En juist in deze situaties zorgen heldere afspraken over de aanpak van agressie en het denken in scenario's voor een uniforme en effectieve reactie wanneer dergelijke situaties zich voordoen.

 

Training omgaan met agressie op de Spoedeisende Hulp

Met onze training "Omgaan Met Agressie Op De Spoedeisende Hulp" helpen wij zorgteams om op een effectieve en veilige wijze manier te handelen in agressieve situaties. Vanwege de stijgende lijn in het aantal agressie-incidenten in de zorg, vormt deze training een ware must voor zorgteams. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden rondom deze training? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bel ons direct op +31 (0) 161 23 11 18 of +32 33 69 90 63

 

» Download de brochure "Omgaan met agressie op de SEH"

terug naar vorige pagina
Tip 1/7: Protocollen en procedures rondom agressie op de Spoedeisende Hulp
Kijk hier voor ons trainingsaanbod