Tip 3/7: afspraken met de beveiliging rondom agressie op de Spoedeisende Hulp

In deze reeks van tips, reiken wij u handvatten aan waarmee zorgteams niet alleen veilig, maar ook effectief om kunnen gaan met agressie op de Spoedeisende Hulp. Benieuwd naar het complete overzicht aan tips? Raadpleeg dan onze "tips omgaan met agressie" pagina.

 

Tip 3: afspraken met de beveiliging

Stem de rolverdeling, verwachtingen en regie-afspraken af met de beveiliging. Leg afspraken vast rondom het delen van informatie op het moment dat zij worden ingeschakeld en over de positie die zij innemen. Maak duidelijk wat er wel en niet verwacht mag worden van de beveiliging. De beveiliging vormt immers een belangrijke schakel in de regie en afstemming met de politie.

 

Training omgaan met agressie op de Spoedeisende Hulp

In hoeverre weet uw zorgteam effectief en veilig om te gaan met agressie op de Spoedeisende Hulp? Juist nu het aantal agressie-incidenten in de zorg stijgt, is het noodzakelijk dat uw zorgteam hier goed op voorbereid is. Tijdens onze training "Omgaan met agressie op de Spoedeisende Hulp" gaan wij hier de diepte in. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons ook bereiken op +31 (0) 161 23 11 18 of +32 33 69 90 63

 

» Download de brochure "Omgaan met agressie op de SEH"

terug naar vorige pagina
Tip 3/7: afspraken met de beveiliging rondom agressie op de Spoedeisende Hulp
Kijk hier voor ons trainingsaanbod