Omgaan met agressief gedrag in de zorg

Hoe kunt u omgaan met agressief gedrag in de zorg

Als zorgverlener krijg je steeds vaker te maken met situaties waarin de spanning tussen u en uw patiënt hoog op kan lopen. Wanneer dit veelvuldig voor komt krijgen zorgverleners vaak een gevoel van oplopende werkdruk wat er toe kan leiden dat het ziekteverzuim toeneemt. In de praktijk blijkt dit te komen doordat veel zorgverleners onvoldoende voorbereid zijn bij het omgaan met agressief gedrag in de zorg. Natuurlijk is preventie niet altijd mogelijk maar met de werkwijze van Trifier kunnen uw zorgverleners leren hoe ze tijdig en effectief kunnen ingrijpen om de situatie te de-escaleren.

Met onze trainingen leert u omgaan met agressief gedrag in de zorg

Om tot de kern van het probleem te komen kunnen wij een onderzoek uit voeren. Met behulp van praktisch en wetenschappelijk onderzoek zijn wij in staat concrete oplossingen aan te bieden die voor een échte en blijvende verandering kunnen zorgen. Op basis van dit advies zijn er specifieke trainingen en opleidingen die gegeven kunnen worden waarmee uw zorg medewerkers leren hoe ze kunnen omgaan met agressief gedrag in de zorg.

De trainingen voor het omgaan met agressief gedrag in de zorg

De trainingen die wij aanbieden worden incompany gegeven en maken gebruik van in de praktijk bewezen methoden. We bieden onder andere de volgende trainingen aan:

Wild u direct leren omgaan met agressief gedrag in de zorg

Wij kunnen u hierbij helpen. In een persoonlijk gesprek nemen we alle mogelijkheden met u door. Heeft u nog vragen over onze werkwijze of specifieke trainingen of wilt u uw zorginstelling direct aanmelden. Dit kan via het e-mail adres info@trifier.nl of telefonisch. Wij zijn in Nederland telefonisch bereikbaar op +31(0) 161 231118 en in België via +32 3369 9063.

Contact opnemen