Onbegrepen gedrag zorg

Onbegrepen gedrag zorg

Het is zeer waarschijnlijk dat u wel is te maken krijgt met onbegrepen gedrag wanneer u actief bent in de zorg. Wanneer dit gedrag een agressieve wending krijgt, kunnen er gevaarlijke situaties ontstaan. Vaak kan je onbegrepen gedrag in de zorg herkennen, waardoor u voortijdig kan in grijpen en situaties niet escaleren.

Onbegrepen gedag in de zorg – Opbouw trainingen en opleidingen

In vrijwel al onze trainingen en bij elk van onze opleidingen zorgen we dat niet alleen u persoonlijk een ontwikkeling doormaakt, maar er ook in team- en organisatieverband een ontwikkeling doorgemaakt wordt. We maken hier vaak gebruik van praktijkgerichte trainingen die levensecht lijken, maar zich natuurlijk wel in een veilige omgeving afspelen. Heel belangrijk is het feit dat medewerkers onbegrepen gedrag in de zorg voorspoedig herkennen en eropin kunnen spelen om daarna in actie te kunnen komen.

Agressieve wendingen kunnen een gevaar meebrengen. Hierom is veiligheid een belangrijk onderdeel van de trainingen en opleidingen. U moet niet alleen de veiligheid voor uzelf kunnen garanderen, maar ook dat van anderen cliënten en medewerkers. Natuurlijk hoeft niet al het onbegrepen binnen de zorg hoeft een agressieve wending te hebben. Andere vormen zijn ook erg goed mogelijk, denk hier bijvoorbeeld aan weglopen, overmatig drankgebruik en angst.

Voor wie bieden we onbegrepen gedrag in de zorg aan

Bij Trifier bieden we verschillende trainingen en opleidingen aan die bedoeld zijn voor mensen die actief zijn in de zorg of andere sectoren die een raakvlak hebben met de zorg, zoals het speciaal onderwijs en welzijn. Voor kleine en grote instellingen bieden we onze diensten aan in zowel Nederland als België.

Neem contact met ons op!

Wilt u meer weten over onbegrepen bedrag binnen de zorg? Of wilt u meer over de mogelijkheden te weten komen? Neem gerust contact op via onze contactpagina om al u vragen beantwoord te krijgen!

Contact opnemen