Zorgverzekering

CZ

CZ Zorgverzekeraar neemt deel aan live online Opleiding Medische Kennis en Terminologie

Niet alles verschuift naar online natuurlijk. Maar in deze tijd wel veel.

Doordat er nu geen offline trainingen & opleidingen gegeven konden/kunnen worden, en er bij organisaties zoals CZ wel behoefte is om het door te laten gaan, hebben we er een aantal omgezet naar een online class.
Waaronder de Opleiding Medische Kennis en Terminologie.

Afgelopen weken gaven we live(!) online lessen van de Opleiding Medische Kennis en Terminologie (MKT) aan medewerkers van CZ in Sittard. Het was even wennen, om alleen en toch samen een training te geven en te volgen.

We leren nu samen, het gaat snel. Juist omdat we het doen, samen met jullie. Het motto is dan ook Leren door te Doen.

Grote dank aan CZ en de deelnemers voor de betrokkenheid en actieve deelname. 

 

Meer over de (online) opleiding MKT
Met een groep van maximaal 15 deelnemers gaat de training van start. We houden de groepen bewust klein om zo de interactie te kunnen waarborgen.

Het is een Live online trainingsclass, via internet met beeld en geluid. Er is volop ruimte voor interactie, vragen en bijstelling met de Trifier trainer (Jan van den Brandt) en een Trifier host (Anja Brouwers).

Deze opleiding is opgebouwd uit de onderdelen medische kennis en medische terminologie van de opleiding medisch secretariaat en medisch secretaresse.

Eind dit jaar staat het landelijk examen (afgenomen door Nederlandse Associatie voor Examinering) voor deze opleiding gepland, dat leidt tot het Associatiediploma Medische Kennis en Terminologie.

We zijn daarom nu ook bij CZ begonnen met voortgangstoetsen online af te nemen. Zodat de deelnemers later dit jaar toch het examen kunnen doen.

 

NB, nu geen behoefte aan een online class maar wel een offline traject voor deze opleiding? Dat kan ook, mail of bel ons gerust voor de mogelijkheden info@trifier.nl of tel: 0161-231118

terug naar vorige pagina
CZ
Interesse in onze diensten? Neem vrijblijvend contact met ons op