Trainingen in de zorg

Een crisis voorkomen met trainingen in de zorg

De werkdruk ligt steeds hoger binnen de zorg. Werknemers kunnen te maken krijgen met allerlei incidenten of grensoverschrijdend gedrag. Om je personeel hier op voor te bereiden is training nodig. Door het personeel handvatten aan te bieden bij het omgaan met escalerende situaties kan een crisis voorkomen worden.

Trainingen van Trifier voor in de zorg

Cliënt/patiëntvriendelijke zorg, dat is het doel. Maar hoe kom je daar? De trainingen en opleidingen van Trifier richten zich op situaties die we in de praktijk meemaken. Onze visie is dan ook: “leren door te doen!” Met behulp van verschillende interventies zoals training, kennissessies, coaching on the job, etc. leren jouw medewerkers hoe ze beter kunnen samenwerken en communiceren om zo zorg van de hoogste kwaliteit te kunnen verlenen.

Onze methode voor trainingen in de zorg

Als gespecialiseerd advies- en trainingsbureau in de zorg en welzijn hebben wij voor onze trainingen een eigen werkwijze ontwikkeld. We maken daarbij gebruik van modellen en in de praktijk bewezen methoden. Eén van deze methoden is de flexmonitor. Met behulp van deze methode is het mogelijk om ongewenste ontwikkelingen binnen een team vroeg te signaleren en er ook daadwerkelijk iets aan te doen. Met onze trainingen in de zorg leren teams flexibel te zijn zodat ze zelforganiserend te werk kunnen gaan.

Trainingen in de zorg voor uw organisatie

Wij werken landelijk voor verschillende instellingen in de gezondheidszorg en welzijnssector. Zowel grote als kleine instellingen helpen wij graag. De trainingen voor in de zorg worden vaak binnen jouw eigen organisatie gegeven. Op onze referentie-pagina is te zien hoe onze klanten de trainingen hebben ervaren.

Interesse in onze trainingen in de zorg?

Je kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Wij zijn telefonisch bereikbaar op +31(0) 161 231118 (Nederland) of op +32 3369 9063 (België).

Contact opnemen