Veilige Zorg

Veilige Zorg

Hoe kun je cliënt/patiëntvriendelijke zorg verlenen en tegelijkertijd omgaan met incidenten of agressief gedrag? Met de concrete handvatten die Trifier aanbiedt kan er veilige zorg gegarandeerd worden.

Hoe wij veilige zorg realiseren

Trifier biedt trainingen en opleidingen aan voor bedrijven of zelfstandigen in de zorg. Door middel van onze trainingen kunnen er concrete handvatten geboden worden waarmee je als zorgmedewerker meteen weet wat je te doen staat. Onze methoden richten zich op praktische toepassingen en zijn dan ook in de praktijk getest. In ons werk zoeken wij continu de verbinding tussen cliënt, medewerker en organisatie zodat de meest kwalitatieve zorgverlening gerealiseerd kan worden.

Communicatie, essentieel bij de waarborging van veilige zorg

Onze visie is te leren door te doen. Dit betekent niet alleen dat er praktijkgerichte oefeningen gedaan worden maar dat er vooral ook veel wordt  gecommuniceerd. Wij zorgen er voor dat de medewerkers zich in een vertrouwde leeromgeving begeven waarin ze zich kwetsbaar durven op te stellen. Zo komen problemen ter sprake die vervolgens bij de kern aangepakt kunnen worden. Op basis van verschillende bevindingen kan er een advies gegeven worden die veilige zorg tot gevolg moet hebben.

Veilige zorg realiseren met de Human Right Approach

Binnen onze werkwijze staat de Human Right Approach centraal. Dit blijkt uit onze multidisciplinaire aanpak waarin we alle disciplines in de zorgketen betrekken bij het ontwikkelvraagstuk. Door zowel cliënten, professionals als de externe omgeving er bij te betrekken kan er veilige zorg gewaarborgd worden voor zowel cliënten als voor de professionals.

Samen zorgen voor veilige zorg!

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op met een van onze medewerkers, zij nemen graag alle mogelijkheden voor jouw bedrijf met je door. Je kunt ons bereiken op +31 (0) 161 23 11 18 of een e-mail sturen naar info@trifier.nl.

Contact opnemen